Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor împreună cu Federația Sportul pentru Toți organizează mai multe competiții sportive în perioada 23-30 septembrie. Astfel, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului și cofinanțarea programului Erasmus, DJST Bihor va organiza concursuri de tenis de câmp, cros, tenis de masă, fotbal-tenis, baschet fete 3x3, fitness și aerobic.

Tenis de câmp la Salonta

DJST Bihor împreună cu clubul Metalul Salonta organizează de astăzi și mâine un turneu de tenis de câmp care se adresează copiilor și juniorilor. Astfel, pe terenul clubului salontan va avea loc astăzi, cu începere de la ora 09.00 întrecerea destinată copiilor, și mâine, de la aceeași oră, va debuta concursul juniorilor. Câștigătorii vor fi recompensați cu diplome și cupe.

Tenis de masă la Era Park

CS Tibclau, Era Park, DJST Bihor și Federația Sportul pentru Toți organizează, în incinta Era Park, în perioada 24-25 septembrie, un turneu internațional de tenis de masă care se va adresa atât copiilor cât și adulților. Mâine de la ora 11.00 se va desfășura concursul individual pentru copii pe mai multe categorii de vârstă iar luni va avea loc concursul individual destinat adulților care din nou se va disputa pe mai multe categorii de vârstă. Acesta din urmă va debuta la ora 17.30. Toți câștigătorii vor fi premiați cu diplome, cupe și medalii.

Cros și fotbal-tenis la Nucet

Primăria Nucet, Școala gimnazială nr. 1 Nucet în colaborare cu DJST Bihor organizează un cros și o competiție de tenis de masă, întreceri care se vor adresa elevilor din ciclul gimnazial. Ambele concursuri se vor desfășura în incinta Școlii Gimnaziale nr. 1 Nucet, crosul de la ora 10.00 și turneul de fotbal tenis de la ora 11.00.

Memorialul „Gabi Leitner” la baschet fete

CN „Mihai Eminescu” împreună cu DJST Bihor și Federația Sportul pentru Toți organizează joi, 28 septembrie, cu începere de la ora 15.00, în sala de sport a colegiului, Memorialul „Gabi Leitner” la baschet fete 3x3. La acest turneu vor putea participa echipe are vor avea în componență sportive legitimate având catgoria de vârstă junioare I, II și III.

Fitness și aerobic la Ars Nova

DJST Bihor în colaborare cu clubul mai sus amintit organizează pe tot parcursul săptămânii viitoare diverse concursuri care fac parte din sfera fitness-ului și a aerobicului. Astfel luni, de la ora 19.00 va fi competiția de împins la piept, marți de la ora 20.30, competiția de izometrie, miercuri de la ora 17.00 va fi Fitness Kids, joi de la ora 19.30 va fi proba de rezistență atât la fete cât și la băieți și vineri de la ora 18.30 va fi concursul de zumba. Înscrierile se vor face la club în ziua fiecărei întreceri. Câștigătorii vor fi premiați cu diplome, cupe și medalii.