SCM Zalău este un adversar de neînvins pentru FC Bihor şi în amicale, nu numai în meciuri oficiale. Învinşi în luna decembrie în Cupa României, roş-albaştrii au pierdut la limită (0-1) şi meciul de verificare disputat, ieri, la Şimleu.

 

În prima oră de joc FC Bihor a fost echipa mai activă, dar neinspirată la finalizare. Bihorenii au ratat trei situaţii singur cu portarul, prin Florin Chitaș, care a scăpat singur cu portarul, dar Miron a scos cu piciorul, și Sergiu Ciocan, de două ori. După ce antrenorul Florin Farcaș a efectuat șapte schimbări, aspectul jocului s-a mai schimbat, iar SCM Zalău reușind chiar să înscrie în minutul 65, prin Vl. Fărcășan, care a deviat mingea cu capul după o lovitură liberă.

 „A fost un joc bun al nostru în primele 60 de minute, un joc pe care l-am controlat, ne-am creat momente bune. Ne-am creat superiorități în zonele laterale, am dus mingea în suprafața careului de 16 metri, dar nu am reușit să finalizăm ocaziile. Una peste alta, am făcut un meci bun, atât noi cât și adversarii noștri, pe o suprafață de teren cu iarbă. În sfârșit am avut un joc pe un teren cu iarbă, pentru că până acum jucasem numai pe sintetic. Pentru mine au fost mulțumitoare primele 60 de minute, pentru că până am făcut schimbările, am avut controlul jocului, am avut ocazii, după care sigur că m-a nemulțumit lipsa de concentrare și de reacție la o fază fixă, când pe o lipsă de marcaj adversarii au înscris, iar acest gol a făcut diferența în acest meci”, a declarat, la finalul partidei antrenorul echipei FC Bihor, Florin Farcaș.

 

FC Bihor: R. Bob – C. Jurj, Cs. Preklet, R. Farcaș, Al. Stoian – Al. Băican, R. Gunie – Sg. Ciocan, An. Moga, Fl. Chitaș – Sg. Jurj. Din minutul 60 au intrat: Sg. Bactăr, K. Gagyi, V. Calugher, B. Vasile, A. Vînău, A. Gîdea și M. Hosu.

Singurii jucători care au evoluat pe tot parcursul jocului și nu au fost schimbați au fost portarul Radu Bob și jucătorii de câmp Călin Jurj, Alexandru Stoian și Alex Băican. Nu au putut evolua, fiind accidentați: A. Gal, L. Tincău și L. Ioviță.

În următoarea partidă amicală, FC Bihor va întâlni sâmbătă, 24 februarie, de la ora 12.00, la Baza Sportivă Transilvania Academy, echipa CSM Victoria Carei.