Echipele care activează în campionatele organizate de AJF Bihor mai au termen de o săptămână pentru înregistrarea transferurilor la forul fotbalistic judeţean.

Mutările din această iarnă, atât la seniori, cât şi la juniori, mai pot fi perfectate până joi, 5 martie, cu 48 de ore înaintea reluării sezonului.

Pe 7-8 martie va debuta returul Ligii a IV-a, precum şi a Ligii a V-a, Seria a II-a. A doua parte a campionatului în Seria I din eşalonul cinci  va începe în 21-22 martie, întrucât sunt angrenate mai puţine echipe decât în prima serie. În ceea ce priveşte campionatele juvenile, întrecerea la juniori D (născuţi 2007 şi mai tineri) şi E (2009 şi mai tineri) se va relua în 20 martie, iar la juniori C (2005) şi D1 (2008), în 27 martie.

Ajunsă în faza semifinalelor, Cupa României are programate cele două jocuri în 20 mai, într-o singură manşă, iar finala, în data de 3 iunie. Există, însă, posibilitatea ca jocul dintre Universitatea Oradea şi CAO 1910 Oradea să se dispute mai devreme la solicitarea „studenţilor” care în perioada respectivă ar fi angrenaţi în Campionatul Naţional Universitar. Rămâne de văzut dacă echipele în cauză vor găsi o dată convenabilă ambelor părţi. Cealaltă semifinală va avea protagoniste Crişul Sântandrei şi Viitorul Borş.

Barajele de promovare/retrogradare între echipele din Liga a IV-a aflate în imediata apropiere a locurilor retrogradabile şi ocupantele locurilor 2 din Liga a V-a se vor desfășura în 21 sau 24 iunie (turul) și 28 iunie (returul), împerecherea formaţiilor din eşaloane diferite fiind făcută prin tragere la sorţi.

Altfel, jocurile de baraj pentru Liga a III-a, între câştigătoarele celor 42 de campionate de Liga a IV-a, se vor desfăşura pe 13 iunie, ora 18.00 (turul), respectiv 20 iunie, ora 17.30, returul.