Clubul Sportiv Crişul Oradea are legitimaţi sportivi de înaltă performanţă. Acesta este şi cazul atletului Cristian Mehes, şi al poloiştilor Adrian Păscăluţă şi Andrei Marinescu.

Cristian Mehes, vicecampion naţional la atletism

Finala Campionatului Naţional de atletism – probele de aruncări lungi – desfăşurată recent la Cluj-Napoca a consemnat performanţa lui Cristian Mehes în proba de aruncare a ciocanului. Sportivul orădean, pregătit în cadrul CS Crişul de către antrenorii Mehes Albert şi Mehes Livia, a reuşit să devină vicecampion naţional în această probă cu o aruncare de 66,06 metri, un nou record personal. Pe această cale, Peto Dalma, directorul clubului, transmite „felicitări atât sportivului cât şi antrenorilor săi”.

Doi poloişti convocaţi la lotul naţional U19

Într-o altă ordine de idei, şcoala de polo orădeană a făcut încă o dovadă a valorii pe care o are. Astfel, juniorii Adrian Păscăluţă şi Andrei Marinescu au fost convocaţi, începând cu data de 1 iulie, la lotul naţional de juniori U19 care s-a reunit la Bucureşti pentru a pregăti participarea la Campionatul European U19 ce se va desfăşura la începutul lunii septembrie, la Burgas, în Bulgaria. „Ne încântă faptul că centrul nostru de copii şi juniori livrează anual sportivi către loturile naţionale şi în special către echipele orădene de seniori din Superliga Naţională, Adrian Păscăluţă fiind confirmat pentru următoarele două sezoane la CSM Oradea. Le urăm baftă atât sportivilor cât şi întregii echipe naţionale!”, a mai transmis Peto Dalma, directorul CS Crişul Oradea.