Remus Heredeu, multiplu campion naţional de culturism, împreună cu Cristian Ungur, organizator de competiţii în cadrul CS Heredeu Gold Gym, organizează sâmbătă, de la ora 11.00, la Arena Antonio Alexe, cea de-a doua ediţie a Cupei Heredeu Gold Gym, întrecere la care vor concura unii dintre cei mai buni sportivi ai ţării.

Competiţie în premieră

Organizatorii acestui concurs îşi doresc să aducă un nou concept în domeniu, Cupa Heredeu Gold Gym urmând să fie, în premieră, „un concurs care va cuprinde în fapt două concursuri”, după cum afirmă Cristian Ungur. Este vorba despre Fitness Challenge şi concursul propriu-zis. Noutatea adusă este concursul de fitness challenge care constă în susţinerea a 6 probe de cross fit, contra-timp, câte 2 minute fiecare probă. Toate demonstraţiile se vor desfăşura direct pe scenă, ceea ce va atrage interesul celor prezenţi în tribune. În această probă vor concura cei mai buni trei sportivi ai lumii care sunt de naţionalitate română. De altfel, România este campioana mondială şi europeană în acest domeniu.

 

DJ pentru întreţinerea atmosferei

Concursul de culturism va debuta în jurul orei 13.30 şi va aduce un alt element de noutate prin care organizatorii îşi doresc ca spectatorii să aibă o experienţă cât mai plăcută. Aceştia îşi doresc să realizeze un adevărat show, iar pentru asta au apelat la serviciile a doi DJ care se vor ocupa de buna dispoziţie a celor prezenţi în tribune. Cei de la Heredeu Gold Gym au realizat un parteneriat cu Bellotto, o firmă creatoare de echipamente sportive care va oferi celor interesaţi haine pentru sala de sport. Colecţia va fi disponibilă începând cu data de 8 octombrie.

 

Premii în valoare totală de 5.800 euro

Revenind la concursul de sâmbătă, cei care îşi doresc să participe se mai pot înscrie online până joi, 6 octombrie, sau personal la momentul cântarului oficial care va avea loc vineri, 7 octombrie, la Arena Antonio Alexe, cu începere de la ora 18.00. În cadrul întrecerii de fitness challenge va concura întreg lotul naţional al României care va participa la Campionatul Mondial ce va avea loc în Iran. Preţul unui bilet de intrare la Cupa Heredeu Gold Gym va fi de 50 de lei, iar acesta se poate achiziţiona de la recepţiile fiecăreia dintre cele două săli de forţă Heredeu Gold Gym sau direct de la Arena Antonio Alexe, în ziua concursului. Premiile oferite de organizatori sunt în valoare totală de 5.800 euro, după cum urmează: fitness challenge - 1000 euro, open body building 1.000 euro, open men`s phisique - 1.000 euro, fit model open - voucher în valoare de 1.000 euro pentru o rochie fit model, open bikini fitness - 500 euro şi un voucher de 500 euro pentru un bikini, classic phisique open - 300 euro, wellness open - 300 euro.

 

5 sportivi la lotul naţional

CS Heredeu Gold Gym are 5 sportivi convocaţi la lotul naţional. Este vorba despre juniorul Daniel Popa, Cosmin Antonescu, Norina Verniceanu, Tiberiu Nuţescu şi Remus Heredeu. CS Heredeu a avut reprezentanţi la Campionatul Naţional care s-a desfăşurat la Sibiu, în perioada 1-4 septembrie. Aceştia au obţinut următoarele rezultate: Daniel Popa - 3 medalii de aur şi 1 de argint, N. Verniceanu - 1 argint, Nagy Sandor - 1 argint, T. Nuţescu - 1 aur, Leonard Pop (debutatnt) - loc 4, Nagy Tunde - 1 argint, Daniela Amza - 1 argint şi Bodnar Thomas (debutant) - loc 6. Toţi aceştia vor concura la Cupa Heredeu Gold Gym. Pe această cale, cei de la Heredeu Gold Gym doresc să aducă mulţumiri CSM Oradea pentru deschiderea avută faţă de organizarea acestui eveniment.

 

„Rar mi-a fost dat să cunosc un asemenea om”

Remus Heredeu, în cei 22 de ani de carieră, a reuşit să devină primul din istoria culturismului orădean care a cucerit titlurile de campion naţional la toate cele trei categorii de vârstă: juniori, seniori și master. „Rar mi-a fost dat să cunosc un om cu atâta determinare care are o asemenea continuitate într-un sport care te uzează enorm. Deşi a ajuns la o anumită vârstă încă îşi doreşte să participe la Campionatele Mondiale şi Europene care se vor desfăşura anul viitor”, a spus Cristian Ungur despre Remus Heredeu.