Oradea nu a putut să obţină primul succes în faţa campioanei la prima încercare, dar astăzi, de la ora 11.00, are a doua posibilitate în acest sens. Echipa pregătită de către Dorin Costrăş a pierdut 9-5 (4-1, 1-1, 3-2, 1-1) primul duel din ultima etapă a turului Superligii naţionale cu echipa campioană, meci disputat în Bazinul Steaua din Capitală.

Partida a fost controlată de la un capăt la altul de către stelişti, cu toate că faţă în faţă s-au aflat cele mai puternice echipe de polo din România, ambele neînvinse până la ora disputării acestei partide. Gazdele au marcat primele două goluri prin Negrean şi Fulea, replica orădenilor fiind dată de către Alex Popoviciu, scorul devenind astfel 2-1 pentru Steaua. Apoi bucureştenii au mai înscris de două ori, distanţându-se astfel la 4-1, scor cu care s-a încheiat primul sfert al partidei. Până la pauza mare, în sfertul al doilea, jocul a fost echilibrat, astfel că repriza secundă începea de la scorul de 5-2 în favoarea amfitrionilor. Popoviciu a reuşit să reducă din diferenţă (5-3) după care campioana a punctat de trei ori consecutiv (8-3), astfel că partida era practic jucată. Până la final, Asanovic a mai înscris două goluri pentru CSM Oradea, în timp ce Vlad Georgescu, un fost echipier al ardelenilor, a marcat ultimul gol al campioanei. Aşadar, Steaua obţine un succes clar, care nu lasă loc prea multe comentarii. O singură menţiune ar fi cea referitoare la absenţa lui Silvian Colodrovschi, sportivul CSM Oradea care şi-a ispăşit în acet meci etapa de suspendare primită după eliminarea din meciul cu Sportul Stundeţesc. El va putea juca în meciul al doilea, care se va disputa astăzi, de la ora 11.00, în aceeaşi locaţie.

Steaua Bucureşti: Țic, Drăgușin - portari; M. Gheorghe 1, Negrean 1, Fulea 2, Neamțu 1, Dragomirescu 1, Vl. Georgescu 2, Al. Gheorghe, Oanță, Ghiban, Goanță, Iudean 1, Mudrazlja.

Antrenor: Aurelian Georgescu. Secund: Răzvan Cristescu

CSM Oradea: Brakocevic, R. Gavriș - portari; Asanovic 2, Kováts, N. Ilisie, I. Szabó 1, Dobre, Popoviciu 2, Shakenov, R. Georgescu, Czenk, Remeș, Luncan.

Antrenor: Dorin Costrăș. Secund: Ciprian Câmpianu