Cu toate că la finele ediției trecute a Superligii Naționale, CSM Oradea a terminat competiția doar pe locul al treilea, meciul dintre bihoreni și Steaua București, campioana țării, este derby-ul României din ultimii 20 de ani. Partida se va disputa astăzi, cu începere de la ora 20:00, la bazinul din Otopeni, și va conta pentru etapa a 3-a a campionatului.

Cu un nou staff tehnic și cu o echipă remaniată în pozițiile esențiale, CSM Oradea are un debut de sezon perfect în care a reușit, după 11 ani, să se califice din nou în grupele Ligii Campionilor, cea mai valoroasă competiție europeană din acest sport. Petar Kovacevic, noul antrenor principal al echipei, a reușit deja să le insufle orădenilor mentalitatea de învingător astfel că rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Orădenii au disputat până la acest moment 6 meciuri oficiale în propriul bazin și, de fiecare dată, au reușit să termine învingători.Adversarii jucătorilor noștri din meciul de astăzi și-au păstrat în cea mai mare parte același lot de jucători cărora li s-au adăugat doi poloiști valoroși, unul dintre ei fiind fostul component al CSM Oradea, Silvian Colodrovschi (transferat din Franța). În aceste condiții „militarii” vor avea de partea lor avantajul omogenității în timp ce ardelenii au drept argument moralul excelent după califcarea în grupele Ligii Campionilor. Așadar a venit prima oportunitate a orădenilor de a arăta dacă în acest sezon, după 9 ani de suferință, au forța necesară pentru a opri supremația echipei Steaua București în campionatul intern Jocul va putea fi urmărit în direct doar pe platforma YouTube a Federației Române de Polo.

 

Sâmbătă se vor duela cu Sportul Studențesc

Cu prilejul acestei deplasări, orădenii vor rămâne în Capitală pentru a disputa sâmbătă, de la ora 10:30, la Bazinul Floreasca, meciul cu Sportul Studențesc contând pentru etapa a 4-a din Superliga Națională de polo.