Un punct pentru fiecare zi a anului. Aşa ar putea fi caracterizată prestaţia sportivei  Bernadett Haragos (16 ani, legitimată la Clubul Sportiv "Redpoint" Oradea) la Cupa Regională Letizia, unde la junioare a obţinut locul 1 cu 365 de puncte din 400 posibile.

Cupa Letizia este organizată anual de unul dintre cele mai mari cluburi de tir cu arcul din Ungaria, Letizia Debrecen, prima competiţie 3D din Ungaria din acest an, la care au participat circa 100 de arcaşi. Sportiva orădeană a avut de trecut de 20 de ţinte în total, câte 2 săgeţi la fiecare ţintă. Distanţele au fost cunoscute şi necunoscute (pentru o dificultate mai mare, deoarece arcaşul trebuie să aproximeze singur distanţa). Cu majoritatea săgeţilor în 10, sportiva Redpoint Oradea a obţinut un punctaj excelent: 365 de puncte din 400 posibile.

"Tirul cu arcul la ţinte 3D este un mod de dezvoltare a abilităţilor de tragere în teren variat: în rampă, în pantă şi pe curbe de nivel. Acesta dezvoltă abilităţi de identificare a distanţelor de la punctul de tragere până la ţintă, chiar şi în zone împădurite. La competiţiile de acest tip participanţii sunt împărţiţi în grupuri mai mici şi se deplasează pe un traseu marcat de la o ţintă la cealaltă", a afirmat Mircea Stroe, directorul CS Redpoint Oradea.

Următoarele concursuri la care vor participa arcaşii orădeni legitimaţi la C.S. Redpoint, cu sprijinul Liceului Sanitar, Băncii Transilvania, Rivolto Cons şi Turism Felix, este Campionatul Naţional outdoor pentru copii, cadeţi şi juniori mici, care va avea loc la Iaşi, apoi Campionatul Naţional pentru seniori şi juniori mari de la Aninoasa.