Cel mai tânăr sportiv legitimat la Clubul Sportiv „Redpoint" Oradea a participat în acest weekend la prima sa competiţie internaţională. Desfăşurată la Razgrad (Bulgaria), cupa cu acelaşi nume a reunit loturile U 15 ale mai multor ţări. Din lotul de „pitici" al României face parte şi orădeanca Haragos Adrienn (9 ani).

După un scurt cantonament la baza de la Aninoasa (jud. Hunedoara), lotul României U 15, din care face parte şi Adrienn Haragos, a plecat spre Razgrad, pentru a participa la Cupa Razgrad dedicată copiilor. Prin participarea la mai multe astfel de acţiuni, se încearcă pregătirea unui lot de copii pentru Jocurile Olimpice de Tineret din Dakar (Senegal) 2026. „Sportiva noastră are doar 9 ani, dar o mare determinare, şi se pregăteşte constant. Este o performanţă pentru vârsta ei, iar în 2026 va avea 13 ani, o vârstă la care poate aduce o medalie valoroasă pentru România", afirmă Mircea Stroe, directorul clubului orădean.

În calificări, Adrienn a tras 531 de puncte, clasându-se pe locul 7, la jumătatea clasamentului la U 12 olimpic. Rezultatele CS Redpoint Oradea au fost posibile şi cu susţinerea Consiliului Judeţean Bihor, Liceului Sanitar, Rivolto Cons, ReBoxed şi Turism Felix. Lotul României a mai obţinut o medalie de aur la băieţi U 15 olimpic, precum şi o medalie de argint pe echipe.