Cea mai sonoră mutare pe care CSM Oradea o face la echipa de polo este readucerea fostului căpitan, portarul Gojko Pjetlovic, după doar un an în care acesta a evoluat la Sabac, în Serbia. Alături de acesta, în viitorul sezon, vor mai evolua în oraşul de pe Crişul Repede Vlad Dragomirescu şi Vlad Georgescu.

Pjetlovic, unul dintre portarii naţionalei Serbiei, a semnat cu CSM Oradea o înţelegere valabilă pentru următorul sezon. În cariera sa, portarul de 36 de ani a evoluat la echipe precum Partizan Belgrad, Steaua Roşie Belgrad sau Ferencvaros. Portarul sârb şi-a adus contribuţia la cucerirea ultimelor două titluri naţionale din seria de 9 câştigate consecutiv de CSM Oradea din 2008. El mai are în palmares trei titluri de campion al Serbiei cu Partizan. Cariera lui Pijetlovic cuprinde un titlu olimpic (2016) și un bronz (2012), două titluri mondiale, trei europene și zece trofee de Liga Mondială. Pe lângă medaliile de aur, el a strâns și alte clasări pe podium la cele mai importante evenimente din poloul european și mondial. „Dincolo de palmaresul cu adevărat impresionant, Gojko are o bogată experiență și o personalitate puternică, fiind un veritabil lider, calitate de care CSM Oradea va avea nevoie. Alături de palmaresul impresionant, experiența pur sportivă a portarului naționalei Serbiei poate fi de mare utilitate echipei orădene în următorul sezon competițional. Dincolo de aceste calități, Pijeltovic a devenit o personalitate remarcabilă în vestiarul echipei”, este descrierea pe care i-o face site-ul clubului orădean fostului şi viitorului portar al CSM-ului.

Dragomirescu şi Georgescu, de la Dinamo şi Sportul

Celelalte două noutăţi din lotul echipei pregătite de Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu sunt românii Vlad Dragomirescu, venit de la Dinamo Bucureşti, şi Vlad Georgescu, sosit de la Corona Sportul Studenţesc. Fostul dinamovist are 24 de ani, 1,90 metri înălţime şi 100 kilograme. El evoluează pe poziţiile de inter sau fundaș și se anunță o piesă de bază pentru formația orădeană în sezonul competițional 2019/20. Vlad Georgescu are 20 de ani şi este fiul lui Aurelian Georgescu, fostul antrenor al Coronei Sportul Studenţesc. Având 1,84 metri înălţime şi 79 kilograme, poloistul venit de la Braşov este component al naţionalei de seniori şi a fost golgheterul Superligii Naţionale în două rânduri, sezoanele 2015-2016 (cel mai tânăr golgeter din istorie cu 105 goluri marcate) şi 2017-2018.

Aşadar, vicecampioana are semnate înţelegeri valabile pentru următorul sezon cu Gojko Pjetlovic, Vlad Dragomirescu, Vlad Georgescu şi Silvian Colodrovschi, ultimul, un centru român de aproape 19 ani, 2,00 metri înălţime şi 108 kilograme, venit din campionatul Franţei, unde şi-a făcut deja un CV interesant.