Trofeul Carpaţilor la tir cu arcul, la divizia recurve, categoria freestyle feminin, a ajuns la Oradea. Mai bine zis, la Târgu Mureş, deoarece sportiva care l-a câştigat este legitimată la Clubul Sportiv Redpoint Oradea, însă este originară din Mureş.

Sportiva de la Redpoint, Ioana Cocan, a participat la toate cele trei etape ale competiţiei Trofeul Carpaţilor, prima desfăşurată în luna noiembrie a anului trecut la Acăţari(jud. Mureş), a doua în decembrie 2019 la Valea Crişului (jud. Covasna) şi ultima, finala, în weekend-ul trecut la Săsciori (jud. Alba). La etapa finală au fost înscrişi aproape 120 de arcaşi, de la 32 de cluburi sau asociaţii de profil din ţară şi din străinătate (Grecia, Croaţia, Ungaria). La categoria freestyle recurve women, trăgătoarea Redpoint s-a clasat pe locul 1 cu un punctaj total de 482 de puncte.

La acelaşi concurs, un rezultat bun a obţinut şi Lucian Suciu, tot de la Redpoint Oradea, care s-a clasat pe locul 4 la freestyle recurve men, cu un total de 510 puncte, la mică distanţă de podium.

În luna martie, Ioana Cocan va participa la Campionatul European de IFAA, care va avea loc în Irlanda.