„Cupa Frutti Fresh”, ajunsă la a X-a ediție, organizată de CS TC „Iris” Ștei  într-un puternic turneu de categoria I, inclus în calendarul Federației Române de Tenis, și-a desemnat câștigătorii în urma unor meciuri deosebit de spectaculoase.

Săptămâna trecută, mai precis în perioda 4-7 mai, cele patru terenuri cu zgură de la Baza Sportivă „Iris” Ștei au fost luate cu asalt de peste 50 de practicanți a „sportului alb” care s-au confruntat în unul dintre cele mai puternice turnee de categoria I de la poalele Munților Apuseni dotat cu „Cupa Frutti Fresh”, ajunsă la ediția a zecea. La startul acestui puternic turneu organizat de CS TC „Iris” Ștei, a cărui președinte este Călin Bara, s-au aliniat tenismeni din București, Constanța, Craiova, Târgu Jiu, Deva, Timișoara, Cluj Napoca, Satu Mare, Baia Mare, Târgu Mureș, Oradea, Salonta și, binențeles, Ștei. Meciurile, care au fost supervizate din partea FRT de arbitrul internațional  Lucian Ghia, din Brașov, s-au disputat la categoriile de vârstă 12, 14 ani fete și 10, 12, 14 ani la băieți. Din echipa gazdă, CS TC „Iris” Ștei, au făcut parte Ștefan Toth, Luca Tulvan, Bogdan Mone, Carina Palcu, Briana Cadar, Iulian Sere, Luca Cupa, Cătălin Laza.

Așa cum a afirmat arbitrul internațional Lucian Ghia, partidele au fost extrem de disputate iar fair-play-ul a fost la el acasă fapt ce a contribuit la un adevărat spectacol, care, din păcate, nu a putut să primească aprecierile publicului spectator având interzis datorită nemilosului virus care încă mai persistă. La finalul turneului, clasamentele pe categorii de vârstă au arătat astfel:

 

12 ani fete

1.  Daiana Ungur - CSM Oradea

2.  Patricia Irimieș - CS Napoca TC Cluj

3.  Ligia Pisoiu - CS Alpa Deva

4.  Ștefania Chiorean - AS CS Orizont Baia Mare

 

14 fete

1.  Alesia Breaz - CS Alpa Deva

2.  Sara Balaure - CS Sport 4 Fun Timișoara

3.  Cristiana Cadar - CS Napoca TC Cluj

4.  Alessia Sautean - CS Napoca TC Cluj

10 băieți

1.  Eduard Saran - CS Dyadora Timișoara

2.  Noah Andress - ACS Sport Time Timișoara

3.  Cristian Ianc - CS Sănătatea Oradea

4.  Sergiu Onica - CS Sănătatea Oradea

 

12 băieți

1.  Tudor Turlea - CS Sport 4 Fun Timișoara

2.  Raul Bouariu - CS Sport 4 Fun Timișoara

3.  Olivier Negrea - CSM Oradea

4.  Efre Apostu - AS CS Elite București

 

14 băieți

1.  Rareș Palcău - CS Universitar Simona Halep Constanța

2.  Martin Funkenhauser - Sănătatea Ergolemn Satu Mare

3.  Sebastian Moș - CS TC „Iris” Ștei

4.  Alex Buibaș - CS Sănătatea Oradea

 

Festivitatea de premiere a fost oficiată ținându-se cont de toate regulile impuse în această perioadă de pandemie.Tenismenii  care s-au clasat pe  podium  au fost premiați cu diplome, cupe, materiale sportive, dar și mult apreciatele băuturi răcoritoare Frutti Fresh. Ca de obicei, turneul a fost sponsorizat de European Drinks, dar și de Primăria și Consiliul Local Ștei, în care implicarea autorităților locale - reprezentate de Iulian Balaj și Marius Cioară, primarul, respectiv viceprimarul orașului Ștei, întotdeauna aproape de fenomenul sportiv pe care îl iubesc și îl ajută la poalele Munților Apuseni - a fost una deosebit de substanțială. De asemenea, pe numele sponsorilor au figurat Pensiunea Premier, Restaurant Amicii (Blagu), Pantano SRL și CS TC „Iris” Ștei.