Terenurile de volei pe plajă amenajate în incinta LPS Bihorul au găzduit recent „Simbac Beach Volley Oradea 2021", competiţie de juniori U20 desfăşurată atât la masculin, cât și la feminin. Dacă la fete rezultatele orădencelor nu au fost deosebite, la băieți, reprezentanții LPS Bihorul au ocupat primele două locuri.

Întrecerea a adunat la start echipe din București, Timișoara, Arad și, evident, Oradea. În competiția masculină s-au înscris 10 cupluri pe un tablou de 12 echipe, cu dublă eliminare. Câștigătoarea competiției băieților a fost echipa mixtă LPS Bihorul/Pro Volei Arad, formată din George Breban şi Patrick Creta, cea care s-a impus profitând de accidentarea unuia dintre adversarii din echipa LPS Bihorul, Denis Boldiş - Vlad Stoie. De menționat că majoritatea partidelor au fost echilibrate și de o excelentă valoare tehnică. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de către Pro Volei Arad care s-a impus în finala „mică” în fața echipei CSM București.

La feminin, întrecerea a fost dominată de echipele timișorene, trei la număr, dar cum spune proverbul „când doi se bat al treilea câștigă” așa s-a întâmplat și în această competiție care a fost adjudecată de către CSM Bucureși. Locurile 2-4 au fost ocupate în ordine de către CSM Timișoara 1, CSM Timișoara 2 și CSM Timișoara 3. De menționat că, spre deosebire de alte competiții de acest gen desfășurate în Oradea, de această dată întrecerea s-a bucurat de un interes mai mare din partea echipelor feminine care au fost în număr de 16. Persoana căreia i se datorează în principal organizarea acestei competiții este Kovacs Zoltan, profesor și antrenor de volei în cadrul LPS Bihorul.