Au mai rămas patru zile până la expirarea termenului de înscriere în toate campionatele de fotbal organizate de AJF Bihor. Ca de obicei, echipele lasă acest lucru pe ultima sută de metri, până ieri doar trei echipe de Liga a IV-a înscriindu-se în competiţie.

CS Bihorul Beiuş, CS Oşorhei şi CS Vulturii Săcueni sunt formaţiile care au îndeplinit formalităţile legate de participarea în campionat. Taxa de înscriere este de 500 lei la Liga a IV-a, 400 de lei la Liga a V-a şi 250 lei la juniori C, D şi E.  De menţionat că în taxa pentru eşalonul patru intră şi participarea unei echipe de juniori A1 (U 19) sau B1 (U 17) la categoria respectivă de vârstă. „Vineri, 24 iulie 2020, expiră termenul de înscriere la competițiile organizate de AJF Bihor în sezonul 2020-2021. Pentru participare e nevoie de îndeplinirea cumulativă a trei condiții: transmiterea formularului de înscriere, plata taxei de participare și lipsa datoriilor financiare către AJF Bihor. Formularele necesare pot fi descărcate de pe pagina www.ajfbihor.ro secțiunea documente utile sau de la următorul link https://www.frf-ajf.ro/bihor/pagini/documente-utile-498.html”, se menţionează într-un comunicat al AJF Bihor.

Campionatele Ligii a IV-a şi a V-a sunt prevăzute să înceapă în 29-30 august, iar cele de copii, la jumătatea lunii septembrie, dar acest lucru depinde, însă, de evoluţia pandemiei de Covid-19 în ţara noastră.