Pretendentă la câștigarea Ligii a IV-a, Club Atletic Oradea și-a completat staff-ul tehnic cu un nume de referință din fotbalul bihoren și românesc. Postul de antrenori cu portarii va fi ocupat de János Bojtor (66 ani), fostul goalkeeper al Înfrățirii Oradea, FC Bihor, Jiul Petroșani sau Progresul Timișoara.

Până la sfârșitul anului trecut de pregătirea portarilor de la CAO s-a ocupat Varadi Attila, care a dat curs unei noi provocări profesionale. Bojtor va antrena atât portarii de la prima echipă, cât și pe cei de la grupa de juniori U 19. De-a lungul timpului a mai activat la LPS Bihorul, Liberty Salonta, Unirea Valea lui Mihai, Bihoreana Marghita, Viitorul Oradea. ”Un portar de reflex și un expert al loviturilor de la 11 m, ca fotbalist (fiind inclusiv golgheterul Înfrățirii la nivel de Divizia B), un profesor excelent, cu rezultate mai mult decât notabile ca antrenor. Aceasta ar fi descrierea celui care a lansat în fotbalul românesc nume precum Marius Popa, Cosmin Vâtcă, Cristian Bălgrădean sau Attila Szász, printre alții. A lucrat zeci de ani cu succes ca antrenor de portari, atât la LPS Bihorul, cât și la Liberty Salonta, Marghita sau Valea lui Mihai, printre altele, iar acum este pregătit să-și pună toată cunoașterea în pregătirea portarilor noștri”, se menționează pe pagina de facebook a clubului CAO despre cel care a marcat cinci goluri din penalty în prima ligă, dintre care două lui Silviu Lung într-un joc Jiul Petroșani - Universitatea Craiova 3-0, în 30 mai 1987, și peste 50 în cariera de portar!

La debutul play-off-ului, echipa antrenată de Lukacs Imre, Andrei Haș și Janos Bojtor va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, la Paleu, pe CS Oșorhei.