Tinerii atleţi pregătiţi de către profesorul Călin Laza în cadrul LPS Bihorul au avut ocazia să discute şi să se antreneze cu Marius Ionescu, cel mai bun maratonist al României.

La şedinţa de pregătire, care s-a desfăşurat recent în Parcul Brătianu, au avut ocazia să participe şi alţi tineri iubitori ai alergării alături de copiii de la LPS Bihorul. „Mă bucur că l-am avut pe Marius printre noi la acest antrenament. El a fost prezent cu o zi mai devreme la Beiuş, la un concurs, iar de această dată ne-a onorat cu prezenţa. Pentru noi înseamnă foarte mult. Îi mulţumesc pe această cale şi îi transmit că îl mai aşteptăm cu drag şi cu alte ocazii", a declarat profesorul Călin Laza.

Marius Ionescu (36 de ani) a reprezentat România la ultimele două ediţii ale Jocurilor Olimpice de vară şi, la ora actuală, este recunoscut ca fiind cel mai bun alergător român pe distanţe lungi, acesta participând la multe alte competiţii de nivel mondial. El este singurul român cooptat în echipa celor de la Global Sport Comunications în colaborare cu NN Running Team. Maratonistul a fost asaltat cu întrebări venite din partea tuturor celor prezenţi la antrenamentul din Parcul Brătianu, aceştia fiind dornici să afle, printre altele, cum arată o zi de cantonament în Kenya.