Într-o partidă disputată ieri, pe terenul din Tileagd, United Bihor a terminat la egalitate (0-0) duelul cu Dream Team Bucureşti din cadrul barajului de promovare în Liga I de fotbal feminin. În urma acestui rezultat, bihorencele rămân în cărţile promovării care se va decide pe 13 iunie.

O remiză albă cu Dream Team Bucureşti este precum o victorie pentru fetele pregătite de către Raul Bălăiban, asta după ce partidele din campionat ardelencele au fost învinse de fiecare dată cu acelaşi scor, 3-1. Echipa din Capitală avusese un sezon regulat perfect câştigând Seria a 2-a, din care a făcut parte şi United Bihor, fără înfrângere. În primul joc de baraj, Dream Team a fost învinsă categoric (4-1) de către Ladies Târgu Mureş, rezultatul dându-le practic peste cap pe tinerele fete din Capitală care nu s-au regăsit în partida de ieri, disputată la Tileagd. După un meci deschis, cu ocazii mari de ambele părți, rezultatul final este unul echitabil. United a arătat o altă faţă în meciul decisiv cu adversara din Bucureşti, obținând astfel al doilea punct care le menţine în cărțile promovării. Totul se va decide în ultima etapă, pe 13 iunie, atunci când bihorencele vor evolua în deplasare pe terenul celei mai bune echipe, Ladies Târgu Mureş.

În cealaltă partidă desfăşurată ieri, Ladies Târgu Mureş a învins 4-2, în deplasare, pe CSŞ Târgovişte. În prima rundă a barajului, United Bihor a remizat 1-1, acasă, cu CSŞ Târgovişte. Din cele 4 echipe participante la barajul de promovare, doar 2 vor obţine biletele pentru prima divizie.

United Bihor: Adriana Ciora - Carla Chişe, Alina Tocai, Cătălina Moza, Barta Barbara, Kinga Crăciun, Georgiana Goga, Tyioran Elisabeta, Bianca Marghina, Adriana Fărcaş (cpt.), Diana Covaciu. Rezerve: Paula Ciule, Daria Marişcaş şi Bianca Geban.

Antrenor: Raul Bălăiban.