United Bihor continuă perioada fastă în liga secundă la fotbal feminin chiar dacă se descurcă greu din punct de vedere financiar. Bihorencele au dispus pe teren propriu, la Tileagd, şi de CSM Târgu Mureș, scor 3-2, consolidându-şi locul 2 în grupa 3.

Gazdele au luat o opţiune pentru victorie din prima repriză, în care au marcat de trei ori prin Alexandra Kosa (3), Adriana Farcaș (23) și Bianca Margină (25), mureșencele înscriind o dată prin Ioana Ciotlăuș (16). Oaspetele au forţat mai mult în partea secundă, dar portăriţa Adriana Cioară a securizat succesul formaţiei bihorene, chiar dacă în minutul 80, Lucia Melearcă a redus diferenţa (3-2).

„Felicit fetele pentru dăruire și pentru ambiția cu care au abordat acest joc, chiar și în momentele de final când resursele de energie păreau a fi epuizate în totalitate. Am avut momente foarte bune, dar si o cădere pe final pe fondul oboselii și lipsei de concentrare. Una peste alta sunt mulțumit. Am obținut a treia victorie consecutivă și suntem aproape de a îndeplini un obiectiv care la începtul sezonului părea mai mult un vis, mai ales dacă ținem cont de condițiile financiare de la club”,  a afirmat Raul Bălăiban, antrenorul ACS United Bihor, echipă cu patru victorii şi două înfrângeri în această ediţie de campionat.

Astăzi, United joacă în runda intermediară la București, în compania liderului grupei, Dream Team.

United: Adriana Cioară - Georgiana Goga, Maria Tyoran, Adriana Farcaș, Andreea Moza (80 Ramona Herbei Ramona) - Alexandra Pantea, Daiana Nasie (88 Diana Covaciu), Bianca Margină (80 Barbara Barta), Alina Tocai, Crăciun Kinga - Alexandra Kosa.

Antrenor: Raul Bălăiban.