Calificată între primele 12 echipe din Cupa României la fotbal feminin, United Bihor şi-a aflat adversarele din faza grupelor. Echipa bihoreană va juca pe teren propriu, la Aleşd, cu reprezentantele unor cluburi importante din fotbalul autohton, Rapid București și Universitatea Craiova, şi în deplasare, cu Vasas  Femina Odorhei.

Primul joc va avea loc anul viitor, pe 20 martie. Dacă United Bihor ocupă locul 7 în seria II a ligii secunde, Universitatea Craiova şi Rapid sunt lidere neînvinse în seriile II şi IV, din eşalonul trei, fiind practic virtual promovate, iar Vasas Femina se află pe poziţia a doua în seria I din Liga a II-a. Până să ajungă în această fază, bihorencele au eliminat CFR Cluj (2-1), UTA (4-2) şi Olimpia Gherla (2-1, după prelungiri).

„Calificarea în grupele Cupei României reprezintă o performanță importantă pentru noi, dar și pentru fotbalul feminin bihorean. Dacă FC Bihor a adus la Oradea cele mai titrate formații ale fotbalului românesc, FCSB și Dinamo, United Bihor completează acest tablou de cupă cu alte două echipe cu renume, Rapid și CSU Craiova. Va fi o adevărată sărbătoare pentru fotbalul feminin din Bihor”, a afirmat Csaba Ficut, președinte ACS United Bihor.

Prima clasată din cele trei grupe şi cel mai bun loc 2 vor merge în semifinale.