Trecut prin infecţia cu noul coronavirus, baschetbalistul american Ramone Moore s-a recuperat complet şi a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi de la CSM CSU Oradea.

După calificarea istorică în semifinalele unei competiţii europene, dinspre CSM Oradea a mai venit o veste excelentă. Ultimul transfer, americanul Ramone Moore, s-a vindecat de Covid 19 şi a efectuat prima şedinţă de pregătire sub comanda lui Cristian Achim. Astfel, sportivul şi-ar putea face debutul oficial în culorile roş-albastre cu ocazia următorului turneu din Liga Naţională care se va disputa la Piteşti, în perioada 2-3 aprilie. Dacă antrenorul Cristian Achim va considera că este totuşi prea devreme ca americanul să revină într-un joc oficial, acesta ar putea fi utilizat în restanţa cu CSM Târgu Jiu care se va disputa luni, 5 aprilie, în oraşul lui Constantin Brâncuşi.

În ultimul sezon competiţional, Ramone Moore a fost coleg de echipă cu Daniel Dillon, fostul echipier al roş-albaştrilor, la Adelaide 76ers, în Australia, unde a avut următoarele medii statistice în cele 20 de partide cât s-a aflat pe teren: 7.8 puncte, 2.8 recuperări, 2.6 pase decisive, 0.5 intercepții și 7.1 la eficiență în 20.7 minute pe partidă. El a terminat cu 40% la aruncările din acțiune și 92% la linia de pedeapsă.