Crișul Sântandrei rămâne fără punct(e) și după deplasarea de la Victoria Carei, deși ar fi meritat un rezultat pozitiv. Echipa bihoreană a fost egalată spre final, pentru ca în minutele de prelungiri să piardă dintr-o lovitură de la 11 metri inventată de arbitru!

Toate golurile s-au marcat în repriza secundă a duelului suferinței. La opt minute de la reluare, Ioan Hora l-a surprins pe Karoly Fila, bihoreanul din poarta Careiului, cu un șut plasat din 13 metri. La gazde mai activează și alți bihoreni, Eduard Marina, Andrei Hosu și Rafael Popovici-Ciatău, iar Ioan Pap-Deac este antrenor cu portarii.

Pasator la gol, Prundaru a irosit apoi o ocazie imensă, singur cu portarul, care a parat și șutul lui Funkenhauzer! Ocaziile s-au răzbunat și Kevin Barth (73) a egalat cu o lovitură de cap (1-1). Dorința de victorie a gazdelor a fost susținută de arbitru care în al șaselea minut de prelungiri a dictat penalty la o cădere în careu demnă de o simulare. Protestele bihorenilor au rămas fără ecou, ba mai mult Cristian Oros a și fost eliminat, după ce până atunci echipa sa primise și șase cartonașe galbene, dintre care trei în primele zece minute! Experimentatul Paul Batin n-a ratat șansa de a aduce careienilor primul succes stagional (2-1), în timp ce Crișul Sântandrei rămâne la cota 0, chiar dacă a făcut un joc mult mai bun decât în duelul cu Lotus. Urmează sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 17.00, pe teren propriu, un joc cu un adversar și mai incomod, Minerul Ocna Dej.  

Victoria: K. Fila – Ad. Ciul, T. Bîrle, Cl. Mihale, Ed. Marina, A. Hosu, R. Popovici-Ciatău, R. Vajda Roland, T. Moldovan, C. Berindea, D. Baior. Au mai jucat K. Barth, P. Batin, E. Kinczel. Antrenori: Marius Botan și Ioan Pap-Deac

Crișul: Ed. Nergheș – R. Baciu, Cr. Oros, C. Ntchinda, S. Gondor, M. Tchakam (55 C. Covaciu), A. Achim, D. Maghiar (58 Șt. Funkenhauzer), L. Prundaru (83 R. Pașca), Gh. Popescu, I. Hora. Antrenor: Gheorghe Ghiț

Arbitri: Andrei Baciu – la centru; Mihăiță Noroc, Ionuț Țurcanu (toți din Botoșani) - asistenți. Observatori FRF: Emil Kemenes (Baia Mare) și Szabo Gero (Cluj-Napoca).