Aflate în luptă directă pentru play-off, Victoria Carei și Lotus Băile Felix au încheiat nedecis (1-1) în penultima etapă din sezonul regulat, rezultat care menține echipa bihoreană cu șanse reale la un loc în Top 4 din Seria 10 a Ligii a III-a. 

 

Lotus a început decisă meciul de la Carei, uluind asistența cu un gol marcat chiar în primul minut de Gelu Gitye (0-1). A urmat un joc mai mult între cele două careuri până la pauză, convenabil echipei oaspete care a reușit să-și păstreze cu ușurință avantajul. La pauză, staff-ul tehnic al gazdelor a făcut schimbări cu caracter ofensiv și asta s-a văzut în jocul din partea secundă. Forțată și de rezultat, echipa din Carei a insistat în atac. Portarul Adrian Barabaș a respins din fața lui Norbert Barta, scăpat singur, dar nu s-a mai putut opune execuției din penalty a lui Roland Vajda (65,1-1). Careiul a forțat victoria, dar Barabaș a fost în zi fastă, respingând două mingi de pe linia porții în ultimele minute!

Rezultat convenabil pentru Lotus Băile Felix, care în ultima etapă are meci aparent facil acasă cu Minerul Ocna Dej, în timp ce CSM Sighetu Marmației și Victoria Carei se vor întâlni în meci direct. În caz de egalitate de puncte, Lotus stă mai bine în confruntările directe cu Victoria Carei (3-1, 1-1) și are un bilanț similar cu CSM Sighetu Marmației (1-0, 0-1), caz în care departajarea s-ar face la golaveraj, capitol la care sighetenii stau deocamdată mai bine (+2), față de 0 cât are echipa bihoreană.

Victoria: K. Fila – T. Bîrle (81 R. Negreanu), D. Dunca, Al. Negrea, Ed. Marina, D. Tilinger (46 R. Vajda), R. Popovici-Ciatău, Ad. Ciul, D. Marina (74 B. Nyilvan), T. Moldovan (46 N. Barta), K. Barth (89 D. Baior). Antrenori: Pap-Deac Ioan și Marius Botan

Lotus: A. Barabaș – S. Cucu, Sg. Oltean, D. Lupșe, M. Arsene, D. Ciurcui (81 D. Ghiță), I. Pascu, D. Gheban, D. Sala (51 Cr. Urbanowski), G. Gitye (46 A. Morar), R. Tămaș (86 D. Duma). Antrenor: Cosmin Bodea

Arbitri: Cătălin George Roman – Stelian Patrik Sandu, Gabriel Alex Gherman (toți din Timișoara).

Observatori FRF: Dionisiu Bumb și Florin Gherghel (ambii din Baia Mare).