Echipa de volei feminin CSU Oradea a obținut 3 victorii la prima competiție oficială din acest an din cadrul campionatului Seriei Vest a Diviziei A2. Antrenoarea Mariana Szabo-Alexi este mulțumită de cum s-au adaptat fetele pe care le pregătește programului de antrenamente din această perioadă pandemică.

„Am avut un turneu reușit. Dincolo de greșelile individuale făcute în anumite momente trebuie să vedem aspectele pozitive. Având în vedere contextul pandemic care a afectat întreaga activitatea sportivă, am fost nevoiți să efectuăm o serie de adaptări în procesul de pregătire, însă fetele au răspuns foarte bine la provocări și suntem în grafic în ceea ce privește nivelul de moment cu dorința de a ne pregăti în continuare pentru următoarele turnee”, a declarat Mariana Szabo-Alexi, antrenoarea voleibalistelor de la CSU Oradea.

Următorul turneu va avea loc în perioada 13-14 februarie, CSU Oradea (locul 5 din 6) urmând să întâlnească ACS Volei „Cristina Pârv” Turda (locul 3) şi SCM U Craiova (locul 2). Locul de disputare a acestor jocuri nu a fost încă stabilit.

CSU Oradea: Iuliana Fîcă (căpitan), Andreea Maxim, Roxana Haidu, Adamcsik Henriette, Giulia Blaj, Mădălina Pura, Alexandra Breban, Flavia Chiș, Diana Telian, Rossana Nistor-Popovici, Roxana Bonda, Andreea Ioniță, Andreea Grosu,  Bikfalvi Alexandra, Talida Goia, Andreea Simu, Szabo-Alexi Daria, Nagy Nora și Diana Porumb.

Antrenor: Szabo-Alexi Mariana.