Teren: Poieni de Jos

Spectatori: 57

Marcatori: Foghiș 40 / V. Ghețe 26, Costea 32, Gânțe 38, Negruțiu 89

Cartonașe galbene: A. Degău, M. Toma, Corbu, Diniș / Blagea

Zorile: Halasz - A. Degău, Corbu, C. Degău ( 83 Taichiș), Bălan (46 O. Pașca, 67 Cârle), R. Dagău (54 M. Morcan), Bonchiș, M. Toma, D. Degău, Foghiș, Diniș. Antrenor: Ioan Horge.

CAO: Ghețe - Gânțe, Lezeu (57 Farcaș), Stan (64 Panti), Ardelean (46 Blagea), Man, Torok, Costea (54 Negruțiu), Balog,  Tenche, Ioviță.

Antrenori: Florin Farcaș și Dorin Mihuț.

Arbitri: Adrian Pop - la centru, Radu Bandula și Adina Moza, asistenți.

Observator AJF: Gheorghe Rusu (Șuncuiș).

După ce în etapa trecută, în Cupa României, faza județeană, au eliminat o echipă din Liga a IV-a, CSO Ștei, bunteștenii au trebuit să se recunoască învinși în fața liderului CAO Oradea, o garnitură care s-a dovedit o „nucă” prea tare pentru echipa din liga a V-a.

De regulă, meciurile din competiția KO oferă tot felul de surprize, mult gustate de iubitorii „sportului rege”, însă în această confruntare verdictul partidei nu a fost pus nicio clipă sub semnul îndoielii deoarece liderul Ligii  a IV-a, CAO Oradea, a fost de departe echipa care a controlat jocul în fața unui adversar care a făcut, totuși, o bună figură luptând cu ardoare pentru a ține pasul cu mai galonatul partener de joc.  Chiar dacă antrenorii Florin Farcaș și Dorin Mihuț au introdus în echipa de start șase jucători născuți după anul 2000, înlcocuind alți șase jucători experimentați care au jucat în ultima etapă de campionat, garnitura orădenilor nu a dat semne de slăbiciune, ci, din contră, juniorii au jucat cu mult curaj arătând reale calități, semn că viitorul sună bine la echipa care și-a propus în acest sezon competițional promovarea în Liga a III-a. Scopul antrenorilor orădeni prin aceste mutări a fost unul dublu, în primul rând pentru a odihni titularii în vederea dificilei partide de mâine de la Ștei când va întâlni formația locală CSO cu care împarte primele două locuri din clasament, fiind departajate de golaveraj, deoarece ambele au obținut în acest sezon competițional victorii pe linie, dar și a testa „pepiniera” din curtea proprie, care, așa cum am mai afirmat, a dat randamentul dorit. Diniș (1) a avut șansa golului însă clasa lui Vlad Ghețe s-a confirmat printr-o „priză” precisă la un șut din apropiere, după care oaspeții au risipit, prin Gânțe (7) și Costea (13, 17), ocaziile avute, pentru ca la rampă să iasă în evidență și calitățile de portar-golgheter a lui Vlad Ghețe (26) care a transformat precis lovitura liberă de la aproximativ 25 de metri lateral, deschizând scorul, 0-1. Costea (32) a mărit diferența, 0-2, iar Gânțe (38) a profitat de o neînțelegere în dispozitivul defensiv a gazdelor, înscriind cu o lovitură de cap, 0-3. În urma unei curse vijelioase pe partea dreaptă, Diniș a pasat la întâlnire în marginea careului mic și Foghiș (40), venit în viteză, a înscris unicul gol pentru bunteșteni, 1-3. Partea a doua s-a constituit în una a schimbărilor, dar și a unei presiuni constante la poarta bravului Arpad Halasz care  afăcut minuni în poartă limitând proporțiile scorului. Gânțe (49), Blagea (60, 74), Negruțiu (77), Ghețe (85) din nou din lovitură liberă, nu l-au putut învinge pe Arpy, cum este alintat de colegi, pentru ca acesta să se recunoască învins la devierea din interiorul careului mic a lui Negruțiu (89). În tot acest timp bunteștenii au amenințat, palid, poarta oaspețior prin șutul lui Cătălin Degău (71) și câteva raiduri intreprinse de experimentatul Marius Morcan, fără al învinge pe Vlad Ghețe, care a convins încă o dată că este unul dintre cei mai valoroși portari din Liga a IV-a.