Teren: Poieni de Jos

Spectatori: 107

Marcatori: Diniș 29, 48, C. Degău 63, Corbu 90+1, M. Morcan 90+3 / A. Foltuț 84

Cartonașe galbene: Boros, Diniș, Corbu / Ciucle, Irimia,

Zorile: Halasz (75  R. Indrei) - A. Degău (67 Cîrle), C. Degău, Boros, Corbu, Pașca (46 M. Morcan), R. Dăgău (85 Taichiș), Foghiș, D. Degău, Ciuciu (64 Bonchiș), Diniș.Antrenor: Ioan Horge.

Viitorul: Muntean - Abrudan, Irimia, Ciucle, Doroti (31 Ivancov), Cr. Pop, Balog, M. Selejean (46 A. Foltuț), Csokasi (51 C. Pop) Ilisie, Milu. Delegat: Andrei Selejean.

Arbitri: Bogdan Guler - la centru, Bogdan Bărar și Mihnea Curta, asistenți.

Observator AJF Bihor: Cristian Nagy.

Unul din meciurile tari din Seria a II-a, Liga a V-a, s-a disputat la Poieni de Jos, unde liderul la zi, Viitorul Tărian, a sosit cu gânduri, declarate, de a obține o nouă victorie, însă garnitura gazdă s-a dovedit a fi o „nucă” prea tare, fapt confirmat pe suprafața de joc unde superioritatea bunteștenilor a fost evidentă.

Prima repriză a fost una deosebit de echilibrată, ambele echipe jucând foarte prudent, fapt ce a generat un joc disputat mai mult la mijlocul terenului, iar ocaziile de gol fiind foarte puține. Muntean a fost mai rapid decât Diniș (13) „suflându-i” un balon din marginea careului mic, după care, la cealaltă poartă, Halasz a avut un reflex eficient la șutul expediat de Abrudan. Scorul a fost deschis de insistentul Diniș (29) în urma unei curse pe partea stângă, după care jocul a devenit unul cenușiu. Debut excelent a bunteștenilor în repriza secundă, când au reușit desprinderea, 2-0, la prima fază mai consistentă prin același omniprezent Diniș (48). A. Foltuț (53) a executat puternic o lovitură liberă, ușor peste poartă, pentru ca Muntean, la cealată poartă, să respingă greu lovitura liberă a lui D. Degău, iar pe fază Cătălin Degău (63) să speculeze din interiorul careului mic, scuturând plasa, 3-0. Remus Indrei, alintat de colegi „Pantera”, a avut un reflex de adevărată „felină” salvând de la vinclu „torpila” lui Ilisie (81), însă s-a recunoscut învins de precizia loviturii de cap a lui A. Foltuț (84), scăpat din marcaj, care a redus din handicap, 3-1. Vlad Corbu (90+1) a reușit un eurogol printr-o execuție pretențioasă, din unghi, de la aproximativ 25 de metri, în urma căreia mingea a lovit încheietura barelor, poposind în plasă, 4-1. Dovedind o prospețime, demnă de invidiat, Marius Morcan, „Scorpionul”, și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, fiind mult mai sprinten decât cei doi adversari care îl flancau, iar printr-o lovitură cu mult efect a stabilit scorul final, 5-1. Prin această înfrângere fostul lider, Viitorul Tărian, a coborât pe locul trei în clasament, cedând șefia beiușenilor de la Gloria, în timp ce bunteștenii s-au instalat pe poziția a doua a clasamentului. Iată, așadar, că după ce au eliminat CSO Ștei, din Cupa României, faza pe județ, prin această victorie „zorile” campionatului devin mult mai „senine” pentru acești băieți minunați care formează o adevărată familie, conform antrenorului Ioan Horge, aspect întărit și de președintele echipei Zorile Buntești, Marius Popa, care prevede un parcurs excelent echipei care face multă cinste comunei, dar și răspunde prin bune rezultate condițiilor asigurate de Primăria și Consiliul Local Buntești.