Spectacole pentru copii în Amfiteatrul din Cetate

În cazul unor condiţii meteo favorabile, Trupa Arcadia invită copiii la spectacole în Amfiteatrul din Cetatea Oradea, după următorul program: astăzi, 18 iunie, de la ora 11.00, şi sâmbătă, 20 iunie, de la ora 11.00, se va juca spectacolul Poveşti Populare Maghiare; marţi, 23 iunie, joi, 25 iunie, şi duminică, 28 iunie, se va juca spectacolul Apolodor, pinguinul călător. Preţul unui bilet este în valoare de 12 lei.

 

Expoziţia „21st century schizoid man”

Expoziţia „21st century schizoid man” a fost deschisă publicului la Galeriile de Artă Reperaj din Cetatea Oradea. „21st century schizoid man” este titlul piesei formaţiei de rock progresiv King Crimson, apărută în 1969 pe albumul lor de debut, „In The Court of The Crimson King”, şi de la titlul acestei piese celebre porneşte şi expoziţia organizată de UAP Filiala Oradea. Tema, propusă înainte de pandemie, a fost îmbogăţită de „de spectacolul psihotic social din care toţi facem parte”, aşa cum transmite curatorul David-Aron Indig. Expun artiştii plastici: Horea Sălăgean, Ieronim Moruţ, Juhasz Imre, Laszlo Furak-Pop, Mădălina Andronic, Remus Ilisie, Roxana Netea, Teodora Vlaicu, Terez Matza, Thomas Becket, Tudor Frâncu.

 

Leonce şi Lena: Spectacol suspendat

Teatrul Regina Maria informează publicul că reprezentaţia spectacolului Leonce şi Lena programată luni, 22 iunie, se suspendă din pricina condiţiilor meteo.

 „Pentru că spectacolele sunt susținute în aer liber, pe scena mobilă amplasată în curtea interioară a Cetății Oradea, depindem în totalitate de capriciile vremii. Ca atare, reprezentația „Leonce și Lena” de luni, 22 iunie, se suspendă deoarece în ziua respectivă se preconizează furtuni și descărcări electrice”, transmit organizatorii.

„Pentru celelalte reprezentații, vă rugăm să veniți pregătiți cu umbrele sau pelerine de ploaie, deoarece acestea se vor suspenda numai în cazul unui nivel ridicat de precipitații.

Pentru a ne putea organiza cât mai eficient, vă rugăm să aveți amabilitatea de a ne oferi, în momentul în care achiziționați biletele, un număr de telefon și o adresa de e-mail pentru a vă putea contacta în cazul anulării vreunei reprezentații. Aceste informații vor fi utilizate doar de către Teatrul Regina Maria și Bilete.ro și numai în scopul informării cu privire la reprogramarea spectacolelor în această perioadă”, mai transmite Teatrul Regina Maria.