Comisia pe probleme de circulație a avizat favorabil ieri, mai multe restricții în Oradea. Cele mai importante vizează strada Griviței și Calea Clujului unde se vor institui restricții între 9 august și 8 septembrie și zona intersecției străzii Vasile Alecsandri cu Parcul 1 Decembrie unde se vor institui restricții între 16 și 23 august.

La solicitarea constructorului Dumexim, în perioada 9 august – 8 septembrie, se vor institui restricții de circulație pe strada Griviței și Calea Clujului pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a drumului de legătură dintre cele două străzi menționate.

De asemenea, comisia a avizat favorabil restricționarea circulației în perioada 19 – 20 august în Piața Unirii pentru reparația pavajului existent.

La solicitarea Drumuri Bihor, în data de 11 și 12 august, intervalul orar 20.00 – 05.00, se vor închide total str. Independenței și Aleea Emanuel Gojdu. Motivul îl reprezintă reabilitarea străzii Independenței pe tronsonul cuprins în intersecția Independenței și Aleea Gojdu.

Totodată, în perioada 16-23 august se vor institui restricții de circulație, în zona intersecției str. Vasile Alecsandri – Parcul 1 Decembrie pentru realizarea lucrărilor la Magistrala 2 în cadrul reabilitării sistemului de termoficare Etapa III.

Pe 1 septembrie, între ora 20.30 și 23.30, la solicitarea Filarmonicii de Stat Oradea se va restricționa traficul auto în Piața Regele Ferdinand și străzile adiacente pentru organizarea unui concert simfonic în aer liber.

„Municipalitatea își cere scuze pentru disconfortul creat și le mulțumește orădenilor pentru înțelegere”, se asfirmă într-un comunicat al Primăriei Municipiului Oradea.