În urma verificărilor efectuate de către Direcția Poliția Locală Oradea, au fost depistate trei autovehicule presupuse a fi fără stăpân.

Este vorba despre: un autovehicul marca Infiniti, de culoare neagră, fără număr de înmatriculare, aflat pe str. Calea Borșului, nr.22D, un autovehicul marca Dacia 1310, de culoare albă, fără număr de înmatriculare, aflat pe str. Uzinelor, nr.4; un autovehicul marca Mitsubishi, de culoare neagră, fără număr de înmatriculare, aflat pe str. Ion Bogdan, nr.33.

„În acest sens, au fost întocmite procese-verbale de constatare și somații, în vederea ridicării autovehiculelor de către deținătorul legal, care au fost afișate pe caroseria autovehiculului, conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, ori al unităților administrativ-teritoriale. În situația în care autovehiculele nu vor fi ridicate de către deținătorul legal, acestea vor fi ridicate și transportate pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea”, precizează Primăria Oradea.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea - str. Iuliu Maniu nr.20 sau la numărul de telefon 0359.412.551, în intervalul orar 08.00-16.00.