Pentru realizarea unor lucrări de  modernizare a rețelelor termice primare, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice - Etapa a III-a”, luni, 14 august, în intervalul orar 08.00-23.30, se întrerupe furnizarea apei calde pentru consumatorii alimentați din punctele termice: 404 și 406. Sunt afectați consumatorii situați în zona străzilor: General Gheorghe Magheru, Petru Rareș, Andrei Mureșanu, Ion Heliade Rădulescu, I.C. Brătianu, Aleea Ștrandului și General Berthelot.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii pot apela dispeceratul de urgență   TelVerde 0.800.070.800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot consulta aplicația TermoAlert interfațată pe pagina web termoficareoradea.ro. „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, se afirmă într-un comunicat al Termoficare Oradea.

         

Probe de etanșeitate a rețelelor de termoficare

În vederea pregătirii sezonului de încălzire, începând 21 august 2023, Termoficare Oradea va realiza probele de etanșeitate a tuturor reţelelor de distribuţie ale punctelor termice.

„Rugăm consumatorii Termoficare Oradea să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundații in apartamente) ce pot apărea odată cu incărcarea acestora. Asociatiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate. Reamintim că lucrările de reparații la instalațiile interioare ale imobilelor se pot realiza doar în sezonul cald, data limită pentru finalizarea intervențiilor fiind 20 august 2023”, se afirmă într-un comunicat al Termoficare Oradea.

Pentru informaţii suplimentare, angajații Termoficare Oradea stau la dispoziția consumatorilor la TelVerde: 0.800.070.800 și numărul de WhatsApp:  0754.067.862.