Municipalitatea orădeană va relua activitățile cu publicul în Piramidă începând din această săptămână. De asemenea, va fi reluat programul cu publicul și la instituțiile din subordinea Primăriei.

Primarul Ilie Bolojan a anunțat, vineri, că, începând din această săptămână, administrația locală va lua toate măsurile pentru a redeschide activitatea cu publicul în Primăria Oradea și toate serviciile în subordine, astfel încât, treptat, până la finalul lunii mai toate serviciile să lucreze în condiții cât de cât normale.

”Vom lua măsuri pentru reluarea activității cu publicul la Primărie și la toate serviciile din subordine, în așa fel încât, treptat-treptat, de la mijlocul săptămânii viitoare(această săptămână – n.r.) și până dincolo de jumătatea lunii mai, toate serviciile noastre să înceapă să lucreze în condiții cât de cât normale. Asta înseamnă că vom lua măsuri ca toate să funcționeze, dar în condițiile în care purtatul măștii va rămâne o chestiune obligatorie, de asemenea, păstrarea distanței în zona de așteptare a publicului și în toate serviciile pe care le gestionează orașul și, nu în ultimul rând, testarea cu termometrele la intrarea în spațiile de lucru a tuturor orădenilor care vin să rezolve probleme. În felul acesta, sper că în săptămânile următoare, treptat-treptat, activitățile din oraș se vor relua în regim normal, în așa fel încât, la începutul lunii iunie, practic toate activitățile să se desfășoare cât mai normal posibil în condițiile date”, a declarat primarul.