Din 1 februarie, se închide circulaţia pe strada Eforiei, tronsonul dintre str. Năsăudului și str. Velența, şi pe strada Nufărul, tronsonul dintre str. Ion Bradu și str. Bumbacului nr. 30. De asemenea, de ieri, nu se mai circulă pe străzile Tompa Mihály și Vincent Van Gogh.

 

În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-au analizat mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș sau modificări vizavi de semnalizarea rutieră în municipiu.

Astfel, începând cu data de 1 februarie și până pe 16 februarie, se vor institui restricții de circulație pe tronsoane de străzi din cartierul Nufărul, ca urmare a lucrărilor ce se desfășoară în cadrul proiectului „Valorificarea energiei geotermale în asociație cu pompe de căldură pentru producerea agentului termic pentru încălzire și apă caldă în cartierul Nufărul I – Oradea”. Închiderea circulației rutiere vizează strada Eforiei, pe tronsonul dintre str. Năsăudului și str. Velența, respectiv strada Nufărul, pe tronsonul dintre str. Ion Bradu și str. Bumbacului nr. 30.

De asemenea, având în vedere lucrările de modernizare care se desfășoară pe strada Tompa Mihály și Vincent Van Gogh, la solicitarea constructorului, începând de marţi, 30 ianuarie până la 22 aprilie, circulația rutieră este suspendată pe aceste două străzi, cu excepția mijloacelor de salvare, de incendiu și salubrizare.