Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea, organizează, în perioada 1-3 iulie 2022, o nouă ediție a Festivalului Medieval Oradea.

Trei zile de festival, sute de cavaleri, luptători și personaje medievale din țară și de peste granițe, reconstituiri spectaculoase de bătălii istorice, muzică LIVE, meșteșuguri și tradiții, jonglerii cu foc, într-o locație învăluită de istorie și legende – Cetatea Oradea.

Pregătirile pentru festival sunt în toi, iar perioada de înscriere pentru închirierea amplasamentelor din cadrul evenimentului a început. Sunt invitați să participe producătorii de bucate tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole hand made, în perioada 1-3 iulie, în Cetatea Oradea.

Perioada de înscrieri

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii trebuie să urmeze toți pașii din formularul de înscriere disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (informații despre companie, produsele comercializate, informații cu privire la persoana de contact etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat și puterea instalată necesară funcționării.

Sunt disponibile: 40 de standuri din lemn pentru agenți economici din sectoarele alimentar și non-alimentar; 5 căsuțe de lemn; 13 amplasamente construcție proprie tip Food-truck; două amplasamente construcție proprie Speciality Coffee; două amplasamente construcție proprie Cozonac secuiesc; un amplasament construcție proprie Wine Bar; cinci amplasamente construcție proprie Bar; două amplasamente construcție proprie Atracții.

Înscrierile se fac online, pe site-ul www.festivalulmedievaloradea.ro, în perioada 15 iunie (ora 14.00), până în 23 iunie 2022 (ora 16.00).

Pentru a depune o cerere de participare, comercianții vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere care va fi disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat.

Informații suplimentare se găsesc online, pe www.festivalulmedievaloradea.ro, office@visitoradea.com, dar și pe pagina de Facebook a evenimentului.