În acest sfârșit de săptămână, pe 12 și 13 iunie, instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean Bihor vor susține spectacole în Piața Unirii, începând cu ora 19.30.

 

Programul evenimentelor este următorul: Sâmbătă, 12 iunie 2021, de la ora 19.30 – Ansamblul Artistic Profesionist Crişana – dansuri populare; 20.00 – Teatrul Szigligeti – fragment Janos Viteazul;  20.30 – Filarmonica de Stat Oradea – cor + cvartet. Duminică, 13 iunie 2021, ora 19.30 – Ansamblul Artistic Profesionist Crişana – dansuri populare; 20.30 – Filarmonica de Stat Oradea – cvartet.

Aceste activități sunt organizate de Consiliul Județean Bihor în parteneriat cu Primăria Oradea, pe baza protocolului dintre cele două instituții.

În data de  12 mai a fost aprobat un protocol de colaborare între Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea pentru organizarea în comun a unor acțiuni culturale în Oradea. În perioada următoare va fi realizat un calendar de evenimente pentru întregul sezon de vară. Acesta va fi disponibil pe site-ul www.visitoradea.com.