Începând de azi până miercuri seară, Termoficare Oradea întrerupe furnizarea apei calde pentru patru puncte termice din zona centrală a municipiului, pentru a putea fi efectuate lucrări de înlocuire a reţelei de transport a energiei termice în Parcul Traian.  

„Pentru continuarea lucrărilor de înlocuire și modernizare a rețelei de transport a energiei termice, din zona Parcului Traian, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficienţei energetice – etapa a II-a, 20,2 km rețea de transport”, începând de luni, 21 august 2017, se întrerupe furnizarea apei calde pentru consumatorii alimentați din  punctele termice 410, 411, 412 și 417”, a anunţat Termoficare Oradea. Astfel, vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe străzile Aurel Lazăr, George Enescu, Fr. Schubert, Andrei Șaguna, Libertății, Tribunalului și Parcul Traian. Reluarea furnizării apei calde şi a agentului termic primar se va face progresiv, până în seara zilei de miercuri, 23 august 2017.

Pentru informaţii suplimentare privind stadiul lucrărilor, clienţii Termoficare Oradea  pot suna la dispeceratul de urgenţă TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).