Un autovehicul Mazda, cu număr de înmatriculare WGM 7R87, aflat pe str. Petre Ispirescu, nr. 1, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, luni, 13 martie. Proprietarul are la dispoziție 10 zile să se prezinte la Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul primăriei Oradea pentru a-și ridica mașina.


Autovehiculul este considerat fără stăpân, conform prevederilor Lg. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, ori al unităților administrativ-teritoriale.

În prealabil, proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie, iar anunțul privind caracteristicile tehnice ale vehiculului și locul unde acesta a fost identificat de către polițiștii locali a fost publicat în cotidianul Crișana și pe site-ul oradea.ro.

În măsura în care, în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehicului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.