Termoficare Oradea a anunţat că miercuri, 21 septembrie, începe încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică, concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalațiile interioare. Acțiunile sunt necesare pentru pregătirea rețelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2022 - 2023.

„Rugăm clienții companiei să se asigure că lucrările la instalațiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundații în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora”, menţionează Termoficare Oradea, care reaminteşte că asociațiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalațiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcționare și că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor.

„Potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, publicată în Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, lucrările la instalațiile interioare de încălzire și/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu se pot realiza  pe parcursul sezonului de încălzire”, mai precizează Termoficare Oradea. Pentru informaţii suplimentare, angajații Termoficare Oradea stau la dispoziția consumatorilor la următoarele numere de telefon: dispeceratul de urgență TelVerde: 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) și numărul de WhatsApp: 0754067862.