Termoficare Oradea a întrerupt furnizarea apei calde și a încălzirii pentru un punct termic din cartierul Nufărul, afectaţi fiind consumatorii din zona străzilor Morii, Bumbacului și Onisifor Ghibu.

„Pentru remedierea unei avarii, apărută în zona Nufărul, începând de azi, 21 noiembrie, ora 15.00, se întrerupe furnizarea încălzirii pentru punctul termic 844. Sunt afectați consumatorii din zona străzilor: Morii, Bumbacului și Onisifor Ghibu. Estimăm că reluarea furnizării agentului termic se va realiza mâine, 22 noiembrie, până la ora 21.00.       

Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru a remedia avaria în cel mai scurt timp posibil. Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot apela dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot consulta aplicația TermoAlert interfațată pe pagina web www.termoficareoradea.ro. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, menţionează Termoficare Oradea într-o conferinţă de presă.