S-a extras un nou câștigător al campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”. Este vorba de Lucia Bara, de pe strada Grigore Ureche.

Un alt orădean va avea posibilitatea să petreacă gratuit o zi la Aquapark-ul Nymphaea, ca urmare a extragerii din cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea".

Extragerea computerizată a desemnat-o câștigătoare pe Lucia Bara, domiciliată pe strada Grigore Ureche, care va fi înștiințată prin adresă la domiciliu cu privire la posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile.

La această extragere au fost înscriși 2.751 de contribuabili care și-au plătit online impozitele pentru anul în curs în perioada 20 - 26 februarie 2023.

Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârșitul anului. Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Campania se desfășoară în perioada 9 ianuarie - 31 martie 2023. Extragerea următoare va avea loc în data de 9 martie.