Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor organizează concurs pentru ocuparea a 11 posturi vacante de ajutor șef de post, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă.

Pe funcțiile de execuție vacante vor fi încadrate persoane cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale pentru reducerea deficitului de personal. Posturile pentru care se organizează concurs sunt: ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Vadu Crișului, Secția 1 Poliție Rurală Borod; ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Budureasa, Secția 2 Poliție Rurală Beiuș; ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Pocola, Secția 2 Poliție Rurală Beiuș; ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Stâna de Vale, Secția 2 Poliție Rurală Beiuș; ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Diosig, Secția 3 Poliție Rurală Biharia; ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Suplacu de Barcău, Secția 4 Poliție Rurală Marghita; ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Derna, Secția 4 Poliție Rurală Marghita; ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Popești, Secția 4 Poliție Rurală Marghita; ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Vârciorog, Secția 7 Poliție Rurală Tileagd; ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Buntești, Secția 10 Poliție Rurală Ștei; ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Lazuri de Beiuș, Secția 10 Poliție Rurală Ștei. Înscrierea se realizează în perioada 13.09 - 24.09.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare) online, la adresa de e-mail sursaexterna@bh.politiaromana.ro.

Informații complete privind condițiile de concurs, regulile de concurs, dosarul de recrutare, probele de concurs și alte precizări sunt postate pe pagina de Internet a IPJ Bihor (https://bh.politiaromana.ro), la secțiunea Carieră - posturi scoase la concurs, https://bh.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-pentru-ocuparea-a-11-posturi-vacante-de-ajutor-sef-de-post-din-cadrul-inspectoratului-de-politie-judetean-bihor-specialitatea-ordine-publica-prin-incadrare-directa-din-sursa-externa. Comunicarea informațiilor ulterioare referitoare la concurs se va realiza tot pe pagina de Internet a I.P.J. Bihor, unde, în perioada concursului, vor fi postate toate informaţiile necesare.