Obiectivete turistice puse în valoare de Oradea Heritage oferă copiilor și însoțitorilor în data de 1 iunie intrare gratuită și activități interactive. Vizitatorii vor face cunoștință cu personajele de poveste, vor viziona proiecțiile video-mapping sau se vor juca cu vaporașele din carton sau hârtie.

Turnul Primăriei Oradea - str. Tudor Vladimirescu, nr. 2 va fi deschis spre vizitare între orele 12.00-18.00. Organizatorii au pregătit: întâlnire cu clown, baloane și expoziție pentru copii. Magazinul de suveniruri este, de asemenea, pregătit pentru cei mici.

La Casa Darvas La Roche din str. Iosif Vulcan, nr. 11  (deschisă între orele 12.00-18.00), copiii vor avea parte de o întâlnire cu Charlie Chaplin, proiecții video-mapping din camera copilului, jocul pe panoul interactiv, lansare de vaporașe de hârtie sau carton, fotografii cu pălării de epocă.

La Templul Francmasoneriei din str. Calea Armatei Române, nr. 4 (deschis între orele 14.00-18.00), însemnele specifice Templului Francmasoneriei vor fi explicate prin tururi ghidate pentru cei mici de la orele 14.00, 15.00, 16.00 și 17.00.

La Sinagoga Neologă Siondin str. Independenţei, nr. 22 (deschisă între orele 10.00-18.00), Editura All și Helen oferă copiilor cărți de povești și de colorat. Copiii vor putea descoperi desene cu picturile murale și pe broscuța Nuvolino din cartea Coloradea oferită de prietenii de la Visit Oradea.

La Sinagoga Aachvas Rein din str. Primăriei nr. 25 (deschisă între orele 10.00-18.00), Editura All și Helen oferă celor mici cărți de povești și colorat. Copiii o vor putea descoperi pe broscuța Nuvolino în cartea Coloradea oferită de prietenii de la Visit Oradea.