Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier în municipiul Oradea a avizat instituirea restricțiilor de circulație pentru sâmbătă, 29 octombrie, când Asociația Club Sportiv Runner organizează concursul de alergare Halloween City Race.

Evenimentul sportiv este destinat atât adulților, cât și copiilor, iar zona de start - sosire va fi Piața Regele Ferdinand.

Pentru buna organizare a competiției, în intervalul orar 09.30-14.00, circulația va fi închisă, temporar, pe mai multe străzi. Pe strada Patrioților accesul va fi interzis din intersecția cu strada Teatrului, astfel că autoturismele care vin dinspre str. Moscovei vor fi redirecționate către str. Teatrului. În sensul giratoriu din Piața Regele Ferdinand către str. Ady Endre accesul va fi interzis. Va fi interzis și accesul de pe străzile Nouă și Mircea Popescu către Ady Endre. Alte străzi pe care nu se va putea circula sâmbătă, 29 octombrie, între orele 09.30-14.00 sunt: str. Malului din intersecție cu str. Emilian Mircea Chitul; sensul giratoriu către Szigligeti Ede și Podul Centenarului; str. Sfântul Apostol Andrei din intersecție către str. Emilian Mircea Chitul; sensul giratoriu către str. Principatelor Unite și străzile care se intersectează cu str. Principatelor Unite, str. Satelitului, str. Retezatului, str. Crișului și sensul giratoriu din fața Podului Centenarului astfel și podul Centenarului; după sensul giratoriu în continuarea străzii Principatelor Unite și străzile cu care se intersectează, str. Ștefan Simion, ieșire din parcare și din parcarea de lângă Banc Post; intersecție cu str. Principatelor Unite și str. Tudor Vladimirescu până la Podul Sfântul Ladislau; Podul Sfântul Ladislau și Piața Regele Ferdinand către Iosif Vulcan până în capătul străzii cu sensul giratoriu, astfel, mașinile care vin dinspre str. Libertății pot întoarce în sensul giratoriu.