Din cauza lucrărilor de modernizare a zonei din jurul clădirii Teatrului Regina Maria, începând cu data de 7 noiembrie, Agenția de bilete a teatrului își mută sediul la Sala Arcadia.

Astfel, orădenii care vor să-şi cumpere bilete la teatru sunt rugaţi să meargă la Sala Arcadia, etajul I - Pasajul Vulturul Negru (intrarea dinspre strada pietonală Vasile Alecsandri). Activitatea agenției de bilete se va desfășura la noul sediu până la finalizarea lucrărilor care îngreunează accesul în clădire.

„Programul după care agenția funcționează este același: marți – vineri, de la ora 12.00 la ora 18.00, sâmbăta, de la 10.00 la 13.00, iar duminică și luni închis. Ne puteți contacta și la numărul de telefon 0372/368-475 sau la adresa de e-mail [email protected]

De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate și cu o oră înainte de fiecare spectacol de la intrarea în sala unde acesta urmează să se desfășoare, iar online, prin intermediul www.bilete.ro. Programul lunilor noiembrie și decembrie va fi disponibil pe site-ul partenerilor noștri începând cu 7 noiembrie”, se arată într-un comunicat al Teatrului.