Locuitorii de pe şapte străzi din cartierul Nufărul rămân fără apă caldă până vineri. Întreruperea este cauzată de lucrările la reţeaua de distribuţie a agentului termic.

 

„Pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua termică primară, începând de azi, 02 iulie, ora 14.00, se întreupe furnizarea apei calde pentru consumatorii alimentați din puncte termice 871, 872 și 875”, se arată într-un comunicat al societăţii de Termoficare. „Sunt afectați consumatorii situați pe străzile Nojoridului – parţial, Nufarului – parțial, Leonardo da Vinci, Liszt Ferenc, Jules Verne, Ciheiului și Nicolae Popovici.

Estimăm ca reluarea furnizării agentului termic se va realiza în cursul zilei de vineri, 06 iulie. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru a reduce la minim timpul necesar remedierii problemei apărute. Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot suna la dispeceratul de urgentă   TelVerde   0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toatate rețelele fixe și mobile).”                                            .