Primăria Oradea a continuat plantările de arbori și în această toamnă. Astfel, în perioada 8 – 28 noiembrie, au fost plantați cinci sute de arbori.

Plantările au avut loc pe următoarele amplasamente: str. Bistriței, Parcul Salca, Parcul Adona, Parc Morii, Părculețul Ciheiului, str. Bacaloglu, str. Sovata, str. Aleea Ștrandului, str. Ștefan cel Mare zona ANL și spre gară, Bd. Dacia, str. Mehedinți, locul de joacă de pe str. Alexandru Odobescu, Parcul Ghioceilor, Parcul Xenopol, Parcul Hațegului, str. Alexandru Vaida Voievod, str. Gen. Leonard Mociulschi, Roman Ciorogariu și Menumorut și malul Crișului, în zona str. Sovata. În total, în perioada de plantări de toamnă, au fost programați la plantare 603 arbori din speciile mesteacăn, sâmbovină, arțar, tei, frasin, ulm, păducel, stejar, arbore de mătase, pin, cedru, fag, platan etc.

În săptămânile următoare, mai exact până în data de 15 decembrie, în funcție de condițiile meteorologice, se vor planta încă 103 arbori pe str. Mărăști, pe str. George Topârceanu, str. Mimozei, Aleea Emanuil Gojdu, str. Ep. Mihai Pavel, str. Republicii, str. Milcovului, Ștrandul Dinamo, str. Minerilor, la locul de joacă de pe str. Aluminei, părculețul din str. Păun Ioan Pincio, str. Macului, str. Matei Corvin, str. Șelimbărului, părculețul de pe str. Mihail Sadoveanu, scuarul central de pe Bd. Dacia, str. Sf. Apostol Andrei, Parcul Olosig, str. Muzeului, părculețul de la intersecția str. Piteștilor - Meșteșugarilor, str. Emilian Mircea Chitul. Arborii beneficiază de un termen de garanție de 3 ani de la recepție, perioadă în care presatorul S.C. Adidem Gardener S.R.L. are obligația de a-i întreține și uda în sezonul secetos.