Târgul Produselor Bihorene, inițiat de Consiliul Județean Bihor, Primăria Oradea și Asociația Agriculturilor din Valea Ierului, își schimbă programul începând din această săptămână.

Astfel, de sâmbătă, 4 noiembrie, târgul din Piața Unirii îi așteaptă pe orădeni începând cu ora 9.00, față de ora 8.00, cum era programul inițial. Se modifică, de asemenea, ora încheriii pieței volante, de la 13.00 la ora 14.00.

Orarul pieței volante din cartierul Nufărul rămâne neschimbată. Cumpărătorii sunt așteptați în fiecare miercuri, între orele 14.00 și 18.00.

Târgul Produselor Bihorene este locul de întâlnire între micii producători din județul nostru și cetățenii care doresc să se bucure de produse autentice, de la legume, fructe, brânzeturi, mezeluri, la siropuri, produse apicole etc. Prima ediție a târgului a avut loc în 15 iulie.

Proiectul „Târgul Produselor Bihorene” se desfășoară în cadrul unui parteneriat încheiat între Consiliul Județean Bihor, Asociația Agricultorilor din Valea Ierului, Primăria Municipiului Oradea, Asociația Pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (APTOR) și Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor (ADD). Municipiul Marghita și Municipiul Beiuș s-au alăturat proiectului, urmând să găzduiască astfel de târguri.