În vederea pregătirii sezonului de încălzire, începând cu data 15 septembrie, Termoficare Oradea va realiza probele de etanșeitate a tuturor reţelelor de distribuţie ale punctelor termice.

Consumatorii Termoficare Oradea sunt rugați să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundații in apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

„Asociațiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate”, anunță, printr-un comunicat de presă, Termoficare Oradea. În document se reaminteşte că lucrările de reparații la instalațiile interioare ale imobilelor se pot realiza doar în sezonul cald, data limită pentru finalizarea intervențiilor fiind 15 septembrie 2021. Pentru informaţii suplimentare, consumatorii pot apela dispeceratul de urgență TelVerde: 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) și numărul de WhatsApp: 0754-067.862.