Pentru a elibera domeniului public, în această săptămână, Primăria Oradea a ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar, mai multe autoturisme.

În cursul zilei de miercuri, 27 septembrie, de pe strada Louis Pasteur nr. 4 a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, autovehiculul marca Volkswagen, de culoare albă, având număr de înmatriculare GL 11 ERR, fiind considerat abandonat, conform prevederilor Legii nr. 421/2002;

Joi, 28 septembrie, de pe strada Cuza Vodă nr. 43 a fost ridicat și autovehiculul marca Mercedes Benz, de culoare gri, având număr de înmatriculare BH 14 FZD, fiind considerat abandonat.

Tot în cursul zilei de joi, de pe strada Aleea Zidarilor nr. 3  a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, autovehiculul marca Chevrolet, de culoare gri, cu numărul BH 13 PEX, declarat a fi fără stăpân.

În prealabil, șoferii au fost somați să elibereze domeniul public, somația fiind afișată pe caroserie și comunicată proprietarilor

Dacă în 10 zile de la publicarea anunțului, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel. 0359.412.551, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.