Pentru ce sunt acordate fondurile de coeziune? Care sunt vulnerabilitățile și oportunitățile inerente accesării și implementării fondurilor europene? Cum poate fi crescută eficiența acestor fonduri? Acestea sunt doar câteva din întrebările la care puteți afla răspuns pe 25 februarie în cadrul conferinței „Fonduri Europene - Vunerabilități și Oportunități” care va fi transmisă și on-line.

Printre invitații prezenți la eveniment se vor afla Cristian Ghinea, ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, Aida Liha Matejicek, șef de unitate (România), DG REGIO, Ramona Strugariu, membru al Parlamentului European, Bogdan Rogin, expert pe fonduri Europene, Marius Vasiliu, secretar de Stat, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Valeria Tudora, consultant, achiziții publice, Eugenia Marin, fost Judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, Claudiu Constantin Dumitrescu, procuror şef serviciu al Secţiei a II a din DNA Serviciul de combatere a infracţiunilor de corupţie împotriva intereselor financiare ale UE.

Conferința este parte a proiectului Cohesion Policy Closer to Citizens, co-finanțat de Comisia Europeană prin DG REGIO, un proiect Freedom House România în parteneriat cu PressHub, G4 Media, Ziarul de Iași, Viața Liberă și Atlaszo Erdely.

Evenimentul este de tip hibrid - va avea loc la Pullman Bucharest World Trade Center pe data de 25 februarie 2021 și va fi transmis în direct pe presshub.ro și pe paginile de Facebook ale partenerilor.