Industria de gambling, ramură a divertismentului, a făcut mereu într-o strânsă legătură cu cinematografia și industria muzicală, dar și cu vedetele acestora. În decursul anilor, au fost realizate numeroase filme în care am putut observa scene importante ce s-au desfășurat în cazinouri, cu vedete aflate la masa de joc și cu multe alte conexiuni directe și indirecte cu lumea gamblingului.

Însă viața bate filmul, iar multe vedete și celebrități au recunoscut în nenumărate rânduri că sunt pasionat de diferite jocuri de cazinou, de la poker, ruletă sau blackjack, la sloturi. Matt Damon, Pamela Anderson, Ben Affleck, Shannon Elizabeth, Jennifer Tilly, Bruce Willis și George Clooney, doar câteva celebrități din lumea divertismentului ce au recunoscust că sunt pasionate de sloturi.

Matt Damon

Matt Damon și-a făcut un nume în industria filmului alături de celebrul său prieten Ben Affleck. A jucat, a produs și a creat unele dintre cele mai mari filme, inclusiv Good Will Hunting, Jason Bourne, The Martian, Ocean's Eleven și Interstellar.

Pasiunea pentru jocuri a început odată cu rolul mai puțin cunoscut din filmul Rounders, cu tematică de poker. Dar, dincolo de interesul pentru poker, îi place și să joace sloturi, ceea ce și voi puteți să o faceți pe https://cazinoro.com/sloturi/.

Slot machines și sloturi online sunt printre cele mai populare jocuri dintr-un cazinou. Varietea și simplitatea modului de joc, au făcut din păcănele principala sursă de venit pentru majoritatea cazinourilor. De asemenea, puteți găsi o gamă variată de sloturi cu teme din filme sau celebrități ce au ajuns personaje principale în aceste jocuri video. Pe 888casino aveți posibilitatea să vă încercați norocul la o varietate de jocuri de tip slots.

Ben Affleck

Ben Affleck este un actor, producător și scenarist care a lucrat la multe proiecte notabile, inclusiv Gone Girl, Justice League, Pearl Harbor și Argo. El este, de asemenea, pasionat de blackjack și poker și a câștigat California State Poker Championship în 2004. Așadar, nu este de mirare că îi place și să joace și la aparatele de sloturi.

Pamela Anderson

Cine nu o cunoaște pe Pamela Anderson? Faimoasa actriță de la Hollywood a jucat în seriale și filme celebre precum Baywatch, Scooby-Doo, The Nanny și multe altele. De asemenea, ea nu este străină de Las Vegas, în principal datorită relației sale anterioare cu celebrul jucător de poker Rick Salomon, care a introdus-o în lumea gamblingului. Însă Pamela Anderson a recunoscut că-i place să joace sloturi. Nu e de mirare faptul că în Las Vegas există și un slot dedicat Pamelei.

Bruce Willis

Bruce Willis este una dintre cele mai faimoase vedete de la Hollywood. Acesta este recunoscut pentru filmele legendare precum Die Hard, The Fifth Element, Armageddon, Moonrise Kingdom, Hostage și Red. Însă puțini știu că Bruce Willis este pasionat și de sloturi sau baccarat. O legendă spune că ar fi câștigat 500.000 de dolari în timp ce juca baccarat în Atlantic City.

George Clooney

George Clooney a fost unul dintre cei mai mari actori din ultimul deceniu. A jucat în filme premiate precum Up in the Air, Ocean's Eleven, Gravity, Fantastic Mr. Fox și multe alte filme. Pasiunea pentru sloturi a fost dezvoltată în timpul filmărilor la Ocean's Eleven. Din moment ce au filmat în Bellagio din Las Vegas, în pauză putea să joace la unul dintre sloturile de primă clasă din cazinou.

Sloturile au fost mereu populare, nu doar printre celebrități, ci printre jucătorii de rând. Varietatea lor și ușurința cu care pot fi jucate le-au propulsat în topul jocurilor preferate de mulți pasionați de gambling.