Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea, organizează, în perioada 10 - 20 aprilie, o nouă ediție a Târgului de Paști Oradea.

Anul acesta, gazda evenimentului va fi Piața Unirii, unde timp de 11 zile, împreună cu prietenii și familia, orădenii se vor putea bucura de meșteșuguri și tradiții locale, decoruri colorate, ateliere pentru copii și multe bunătăți.

Înscrierile pentru comercianți au început, astfel că cei care doresc să ocupe căsuțele din Piața Unirii (producători de bucate tradiționale, dulciuri și alte specialități, artizani de suveniruri și decorațiuni specifice Sărbătorilor Pascale), precum și comercianții care dețin construcții proprii de tip food-truck se pot înscrie online, completând formularul de înscriere pe https://targuldepastioradea.ro/. Înscrierile se pot face până în 27 martie 2020, exclusiv online.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii trebuie să urmeze pașii din formularul de înscriere disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (informații despre companie, produsele comercializate, informații cu privire la persoana de contact etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat și puterea instalată necesară funcționării.

Sunt disponibile: 25 (douăzeci și cinci) de căsuțe din lemn pentru agenți economici din sectoarele alimentar și non-alimentar, după cum urmează - 4 amplasamente jucării; 6 amplasamente alimente; 6 amplasamente decorațiuni și 9 amplasamente artizanant; 11 (unsprezece) amplasamente construcție proprie tip food truck, după cum urmează: un amplasament bucătărie mare; un amplasament langoșe / plăcinte; 2 amplasamente cafea; 3 amplasamente desert și 4 amplasamente Fast Food. De asemenea, este disponibilă o locație pentru cozonac secuiesc.